1.500 RECEPTES DE CUINA MALLORQUINA
RECOLLIDES, CUINADES I TASTADES PER L'ACADÈMIA DE LA CUINA I DEL VI DE MALLORCAEN ELS SEUS TRENTA-C
IVA inclòs
Descripció
Recull de les 1.500 receptes recuperades, cuinades i tastades per l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca durant els seus primers 35 anys d'existència. Són receptes que configuren els plats autòctons de la cuina illenca, recuperades tant d'antics receptaris, manuscrits o impresos, i llibres de cuina com de fonts orals. Totes han estat cuinades i tastades per algunes de les gairebé 250 persones que han col·laborat amb l'Acadèmia en aquesta tasca, i que han aportat els seus coneixements.Aquest llibre cobra un relleu especial en els ...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsDOCUMENTA BALEAR
2023
920 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788419956101
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes